nedjelja, 14. listopada 2012.

Pripreme u tijeku!


Naporni treninzi na nogometnom igralištu odrađuju se u, moglo bi se reći, kompletnom sastavu ekipe KK Krk. Osim Žgaljića, koji ovaj tjedan nije zbog obaveza prisustvovao treninzima, svi ostali seniori redovno treniraju. Radi se naporno, a intenzitet priprema sve je jači kako se bližimo ulasku u dvoranu. Svi s nestrpljenjem isčekujemo početak lige, ali i svaki novi trening. Dokaz tomu je i brojnost seniora na pripremama kakva se ne pamti već godinama. Radi se i po mraku, a to možete vidjeti na slikama koje je uslikao Saša. Dok su ostali odrađivali setove dinamičkog trčanja, Kruljac je istezao ozljeđeni zglob, te odradio vježbe snage. Ozljeda nije ozbiljnog karaktera i Saša bi uskoro trebao biti u punom pogonu. 

Sljedeći tjedan počet ćemo s treninzima u dvorani, termini su poznati; utorak u 20:30 - Malinska, srijeda 17:30 i petak 20:30 - Krk. Kroz par dana postoji mogućnost da se seniorima oslobodi još jedan termin za treninge, koji bi bio ponedjeljkom ili četvrtkom. 




Početak B1 Zapad!

Doznali smo kako bi seniorska liga trebala početi 17tog studenog, a u prvom kolu u goste nam dolazi uvijek neugodna ekipa Fažane. Ostalo nam je nešto više od 30 dana, vjerujemo kako ćemo spremni dočekati početak sezone i utakmicu s košarkašima Fažane koji su prošle godine nastupali u A2 ligi Zapad. 

Damir Bakarčić u Krku!

Nakon dugih pregovora postignut je dogovor s Damirom Bakarčićem, bivšim igračem Škrljeva. On će ove sezone nositi dres KK Krka, a dogovorena je suradnja za jednu sezonu. Ukoliko Bakarčić, ali i klub budu zadovoljni, suradnja će se nastaviti. Inače, Bakarčić je igrao za Škrljevo u sezoni 2007/08, s kojim je osvojio naslov prvaka B1 lige Zapad. Bakarčić inače igra na poziciji klasičnog razigravača, te je s njegovim dovođenjem pod obruče, zaključen prijelazni rok za naš klub. Sada još preostaje uigrati i pripremiti momčad za nadolazeću sezonu B1 Lige Zapad. 

Nema komentara:

Objavi komentar